Fii alert! Prinde newsletterul

Comunicate de presă

Ne interesează cine, unde şi cum vorbeşte despre noi. Despre noi înseamnă despre acţiunile Programului pentru un stil de viaţă sănătos. Ne interesează pentru că ne ajută să ne dăm seama până unde a răzbătut mesajul nostru şi cine duce mai departe îndemnul "Puţin din fiecare şi mai multă mişcare".

Pentru toate cele de mai sus, este nevoie de informare. Iată cum informăm noi publicul:

Pentru a promova un stil de viaţă sănătos: declarăm Ziua Mişcării pe 4 octombrie 2009

Ziua Mişcării a fost sărbătorită pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, între orele 10:00 - 18:00, de câteva sute de persoane care nu s-au speriat de vremea rece şi de aversele de ploaie şi au venit sa facă mişcare în aer liber. Ziua Mişcării este primul eveniment pentru publicul larg care promovează mişcarea ca o componentă importantă a unui stil de viaţa sănătos şi care işi propune să motiveze cât mai multe persoane să facă mişcare.

 

citeşte mai mult

Pentru un stil de viaţă sănătos: Peste 100 de persoane au dansat tango „La şosea” în Parcul Kiseleff

Peste 100 de dansatori de tango argentinian s-au bucurat duminică, 16 august, de o seară de Tango „La şosea” in foişorul din Parcul Kiseleff din Bucureşti. Alături de membrii şcolii Tangotangent s-au aflat mai multi pasionaţi de tango care au fermecat peste 1.000 de privitori cu dansul lor elegant dar şi câţiva începători care şi-au luat inima în dinţi şi au încercat primii paşi.

citeşte mai mult

Pentru un stil de viaţă sănătos: Dansează Tango „La şosea” în Parcul Kiseleff

Pentru a avea un stil de viaţă sănătos, bucureştenii sunt invitaţi duminică, 16 august, începând cu ora 18:00, în Parcul Kiseleff din capitală, la o seară de „Tango „La şosea” pentru fiecare”. Amatori sau profesionişti, toţi cei care vor să înveţe primii paşi de tango argentinian, să danseze sau pur şi simplu să se bucure de o seară de tango în aer liber sunt aşteptaţi în foişorul din Parcul Kiseleff până la ora 22:00. Invitaţi speciali vor fi 6 instructori de tango argentinian alături de care se vor afla şi alţi membrii ai şcolii de tango TangoTangent.

citeşte mai mult

Peste 150 de persoane au jucat volei pe nisip în centrul Bucureştiului

Peste 150 de persoane au jucat volei pe nisip pe terenul amenajat în faţa Ateneului Român din Bucureşti în cele trei zile ale acţiunii „O oră de mişcare pentru fiecare” organizate în cadrul „Programului pentru un stil de viaţă sănătos”. Alături de aceştia au fost aproape 1.000 de suporteri, prieteni sau membri ai familiei, care au făcut galerie echipelor.

citeşte mai mult

Pentru un stil de viaţă sănătos vino la: volei pe nisip lângă Ateneul Român din Bucureşti

Locuitorii capitalei sunt aşteptaţi începând de astăzi şi până în data de 1 august 2009, la o partidă de volei pe nisip, pe un teren special amenajat lângă Ateneul Român. Toţi cei care vor să se bucure de vară şi să facă mişcare pentru sănătatea lor au acum ocazia să joace o partidă de volei într-un cadru inedit, chiar în centrul Bucureştiului. Participanţii vor avea la dispoziţie, pe lângă terenul de volei şi mingi, arbitru, tricouri şi cozoroace. Intervalul orar în care se vor desfăşura partidele este dimineaţa de la 9 jumatate la 11 şi seara de la 19 la 22.

citeşte mai mult

Peste 50 de persoane s-au mobilizat pentru a face o oră de mişcare şi a promova un stil de viaţă sănătos

10 susţinători ai „Programului pentru un stil de viaţă sănătos” s-au strâns săptămâna trecută, între orele 19:00 şi 20:00, în Parcul Herăstrău din Bucureşti, pentru a face o oră de mişcare în aer liber. Prin această acţiune, cei 10 susţinători au încercat să convingă cât mai multe persoane să li se alăture spontan şi să facă măcar câteva minute de mişcare pentru sănătatea lor.

citeşte mai mult

Stilul de viaţă al românilor se reflectă într-un “Lanţ al Culorilor” de 10 km

Rezultatele acţiunii „Lanţul Culorilor”, parte din prima fază a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos”, arată că aproape 40% dintre români încearcă să aibă un stil de viaţă sănătos, cu o alimentaţie echilibrată şi mişcare în fiecare zi. Studiul „culorilor” a fost realizat în perioada 23 iunie - 13 iulie 2009, pe un eşantion de 13.000 de persoane şi şi-a propus să-i ajute pe români să conştientizeze ce stil de viaţă au, prin rolul pe care îl joacă alimentaţia echilibrată şi activitatea fizică în viaţa lor.

citeşte mai mult

"Lanţul Culorilor" ne atrage atenţia asupra stilului nostru de viaţă şi ne îndeamnă la puţin din fiecare şi multă mişcare

Primele panglici colorate din „Lanţul Culorilor” au fost legate astăzi de cei patru stâlpi montaţi în Parcul din Piaţa Unirii din Bucureşti. Trecătorii au fost invitaţi să aleagă panglica care se potriveşte stilului lor de viaţă şi să o prindă de stâlpul corespunzător culorii alese.

citeşte mai mult

IAA a ales V+O Communication şi Prospero pentru a promova un stil de viaţă sănătos

În urma licitaţiei la care au participat 10 agenţii de comunicare, IAA România a ales agenţiile V+O Communication şi Prospero, pentru continuarea campaniei de educare pentru un stil de viaţă sănătos în 2009. Campania este iniţiată de companii membre IAA în parteneriat cu CNA şi îşi propune să ajute la conştientizarea riscurilor presupuse de lipsa unei alimentaţii echilibrate şi a mişcării, oferind soluţii pentru eliminarea lor.

citeşte mai mult