Fii alert! Prinde newsletterul

În online

Ne interesează cine, unde şi cum vorbeşte despre noi. Despre noi înseamnă despre acţiunile puţindinfiecare. Ne interesează pentru că ne ajută să ne dăm seama până unde a răzbătut mesajul nostru şi cine duce mai departe îndemnul "Puţin din fiecare şi mai multă mişcare".

Poftiţi de urmăriţi traseul nostru, aşa cum se desfăşoară el în online:

topsanatate.ro: Participa si tu la Ziua Miscarii!

Duminica, 4 octombrie 2009, cu ocazia Zilei Miscarii Bd. Aviatorilor (intrarea Pescarus) va fi inchis incepand cu ora 11:00 si transformat intr-un imens teren de sport. Vor fi amenajate 14 zone unde vei gasi cel putin o activitate care sa ti se potriveasca.

Citeşte articolul.

csid.ro: Ziua Miscarii, duminica in Parcul Herastrau din Capitala

Gabi Szabo, Elisabeta Lipa, Georgeta Andrunache te asteapta duminica, 4 octombrie, de "Ziua Miscarii", incepand cu ora 11:00, pe Bd. Aviatorilor (intrarea Pescarus) pentru o lectie despre sanatate. Zona va fi inchisa si transformata intr-un imens teren de sport unde toata lumea prezenta va putea face miscare in voie.
Citeşte articolul

protv.ro: Cea mai mare demonstratie de tango... la sosea!

S-a dansat tango la Sosea, duminica seara, in Capitala! Au fost invitati la dans profesionisti, dar mai ales amatori. Seara de tango la sosea s-a vrut o invitatie la miscare si s-a desfasurat in cadrul "Programului pentru un stil de viata sanatos".

Citeşte articolul

libertatea.ro: Bucureştiul, în ritm de tango

Ieri seară, de la ora 20.00, în foişorul din Parcul Kiseleff din Capitală, persoanele ieşite la plimbare au putut să înveţe primii paşi de tango argentinian, să asculte muzică de calitate şi să recreeze într-un colţ, care amintea mai mult cartierele de Buenos Aires sau Montevideo.

Citeşte articolul

cotidianul.ro: "Tango la şosea” în Parcul Kiseleff

Sute de bucureşteni au participat, duminică, în Parcul Kiseleff la ultima fază a “Programului pentru un stil de viaţă sănătos”, unde au avut ocazia să danseze tango argentinian. Cupluri de toate vârstele au petrecut mai bine de patru ore într-o atmosferă plină de eleganţă şi romantism în Parcul Kiseleff din Bucureşti.

Cisteşte articolul

clickpentrufemei.ro: DISTRACŢIE: Tango la şosea, în Parcul Kiseleff

Programul „pentru un stil de viaţă sănătos” continuă cu o seară specială dedicată tangoului argentinian.  Prin acţiunea „Tango la şosea pentru fiecare”, organizatorii îi indeamnă pe români să adopte un stil de viaţă sănătos şi să se bucure de mişcare în aer liber.

Citeşte articolul

topsanatate.ro: Tango la sosea pentru fiecare

„Programul pentru un stil de viata sanatos”, initiat de CNA alaturi de IAA continua cu cea de a treia actiune si ultima din faza a doua a programului, cu o seara speciala dedicata tangoului argentinian.

Citeşte articolul

cotidianul.ro: Volei pe plajă lângă Palatul Regal

Timp de câteva zile, bucureştenii au parte de volei pe nisip chiar în faţa Ateneului Român.Toţi cei care doresc să facă mişcare pot participa gratuit la jocurile de volei pe nisip organizate pe un teren special amenajat în faţa Ateneului Român din Bucureşti. Echipele de jucători sunt supravegheate de un arbitru, iar organizatorii pun la dispoziţie tricouri, mingi şi cozoroace.

Citeşte articolul

gandul.info: Volei pe „plajă” în centrul Bucureştiului, pentru sănătatea românilor

Românii care vor să trăiască sănătos pot juca volei, joi, vineri şi sâmbătă, în piaţa George Enescu din Bucureşti, pe "o plajă improvizată", în cadrul evenimentului "O partidă de volei pentru fiecare!", iniţiat de IAA România şi CNA.

Citeşte articolul

eva.ro: Voleiul pe nisip langa Ateneul Roman din Bucuresti

Esti asteptata, incepand de astazi si pana in data de 1 august 2009, la o partida de volei pe nisip, pe un teren special amenajat langa Ateneul Roman. Toti cei care vor sa se bucure de vara si sa faca miscare pentru sanatatea lor au acum ocazia sa joace o partida de volei intr-un cadru inedit, chiar in centrul Bucurestiului.

Citeşte articolul

topsanatate.ro: "Programul pentru un stil de viata sanatos" continua

“Programul pentru un stil de viata sanatos” initiat CNA alaturi de IAA continua seria de actiuni meninte sa educe romanii cu privire la un stil de viata sanatos printr-un eveniment ce le ofera bucurestenilor posibilitatea de a juca volei pe nisip in centrul Bucurestiului.

Citeşte articolul

clickpentrufemei.ro: Distractie: Volei pe plaja la...Ateneu

Dacă vrei puţină distracţie şi mişcare în aer liber vino joi, 30 iulie la ora 10, în faţa Ateneului Român (Piaţa Gerogre Enescu) la o partidă de volei pe plajă. Evenimentul face parte din campania „Programul pentru un stil de viaţă sănătos” . Poţi să-ţi aduci amicii şi să încingeţi un volei în toată regula până sâmbătă, 1 august.

Citeşte articolul

 

iaa.ro: O partida de volei pentru fiecare alaturi de IAA si CNA

De joi până sâmbătă, în Piaţa George Enescu, pe un teren de volei pe plajă amenajat în centrul Bucureştiului, IAA şi CNA îi invită pe toţi cei care vor să facă puţină mişcare şi să se distreze în stil sănătos să participe la un mic campionat de volei.

Citeşte articolul

hotnews.ro: Volei pe nisip la Ateneul Roman

Locuitorii capitalei sunt asteptati incepand de joi si pana pe 1 august 2009, la o partida de volei pe nisip, pe un teren special amenajat langa Ateneul Roman. Toti cei care vor sa se bucure de vara si sa faca miscare pentru sanatatea lor au acum ocazia sa joace o partida de volei in centrul Bucurestiului. Participantii vor avea la dispozitie, pe langa terenul de volei si mingi, arbitru, tricouri si cozoroace.

Citeşte articolul

iqads.ro: A demarat al 2-lea an al "Programului pentru un stil de viaţă sănătos"

"Programul pentru un stil de viaţă sănătos" îşi propune să educe românii cu privire la un stil de viaţă sănătos, prin cele două componente ale sale: nutriţie echilibrată şi exerciţiu fizic. În cadrul programului, acţiunea „Lanţul Culorilor” ne atrage atenţia asupra stilului nostru de viaţă şi ne îndeamnă la puţin din fiecare şi multă mişcare.
Citeste articolul

iaa.ro: Ţie ce culoare ţi se potriveşte?

Acţiunea „Lanţul Culorilor” face parte din prima fază a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos” şi îşi propune să ajute la conştientizarea stilului actual de viaţă al românilor.
Citeste articolul

topsanatate.ro: Tu câtă atenţie acorzi stilului tău de viaţă?

Acţiunea „Lanţul Culorilor” face parte din prima fază a „Programului pentru un stil de viaţă sănătos” şi îşi propune să ajute la conştientizarea stilului actual de viaţă al românilor.
Citeşte articolul

unica.ro: Care e culoarea stilului tău de viaţă?

Dacă treci zilele aceastea prin parcul din Piaţa Unirii, cu siguranţă vei remarca cei patru stâlpi cu panglici colorate pe ei. Trecătorii sunt invitaţi să aleagă panglica potrivită stilului lor de viaţă şi să o prindă de stâlpul corespunzător culorii alese.
Citeşte articolul

prwave.ro: Lanţul Culorilor ne atrage atenţia asupra stilului nostru de viaţă şi ne îndeamnă la puţin din fiecare şi multă mişcare

Primele panglici colorate din „Lanţul Culorilor” au fost legate astăzi de cei patru stâlpi montaţi în Parcul din Piaţa Unirii din Bucureşti. Trecătorii au fost invitaţi să aleagă panglica care se potriveşte stilului lor de viaţă şi să o prindă de stâlpul corespunzător culorii alese.

Citeşte articolul

markmedia.ro: Lanţul Culorilor deschide "Programul pentru un stil de viaţă sănătos"

Primele panglici colorate din „Lanţul Culorilor” au fost legate de cei patru stîlpi montaţi în Parcul din Piaţa Unirii din Bucureşti. Trecătorii au fost invitaţi să aleagă panglica care se potriveşte stilului lor de viaţă şi să o prindă de stîlpul corespunzător culorii alese.
Citeste articolul 

121.ro: Lanţul Culorilor

Lanţul Culorilor ne atrage atenţia asupra stilului nostru de viaţă şi ne îndeamnă la puţin din fiecare şi multă mişcare.
Primele panglici colorate din Lanţul Culorilor au fost legate de cei patru stîlpi montaţi în Parcul din Piaţa Unirii din Bucureşti. Trecătorii au fost invitaţi să aleagă panglica care se potriveşte stilului lor de viaţă şi să o prindă de stîlpul corespunzător culorii alese.
Citeste articolul

iaa.ro: IAA a ales V+O Communication şi Prospero pentru a promova un stil de viată sănatos

În urma licitaţiei la care au participat 10 agenţii de comunicare, IAA Romania a ales agenţiile V+O Communication şi Prospero, pentru continuarea campaniei de educare pentru un stil de viaţă sănătos in 2009. Campania este iniţiata de companii membre IAA in parteneriat cu CNA şi işi propune să ajute la conştientizarea riscurilor presupuse de lipsa unei alimentaţii echilibrate şi a mişcării, oferind soluţii pentru eliminarea lor.
Citeşte articolul

Articolul a mai apărut în: