5 modele de rochii elegante pentru orice ocazie

Atunci când vine vorba despre ocazii speciale, cu siguranță este nevoie de ținute cu adevărat spectaculoase pentru a putea atrage toate privirile și, mai ales să îți pună în evidență toate calitățile. Cea mai sigură alegere este reprezentată de modelele de rochii elegante care sunt disponibile în atât de multe stiluri, culori, lungimi și nu numai, încât sunt cele mai potrivite pentru a fi în același timp feminină, cochetă, elegantă și senzuală. Totuși, există câteva tipuri de rochii elegante care nu se vor demoda niciodată și sunt potrivite pentru orice eveniment.

Așadar, pentru a ști care sunt aceste modele de rochii elegante pe care le poți purta fără să te gândești că există riscul de a părea neinformată în ceea ce privește tendințele.

Rochii elegante baby – doll

Acest tip de rochii elegante sunt jucăușe și colorate fiind ideale pentru acele ocazii în care vrei să te simți precum o păpușă. Rochiile baby – doll au o croială care avantajează aproape orice siluetă deoarece maschează chiar și șoldurile mai pline, punând în evidență bustul și picioarele. Dacă vrei să te simți sexy dar în același timp să ai un aer inocent atunci acest tip de rochie te va ajuta să obții o astfel de imagine.

Rochii de ocazie tip sirenă

Un alt model care merită să facă parte din garderoba ta și pe care o poți purta indiferent de ocazie și de schimbările pe care le aduce moda în atenție, sunt rochiile tip sirenă. Totuși, pentru a putea arăta bine pe tine o astfel de rochie trebuie să ai o siluetă bine sculptată deoarece acest tip de croi pune accent pe forme și dezavantajul este acela că dacă ai puțină burtă sau colăcei vor fi evidențiate. Dar dacă ai un corp de invidiat atunci o astfel de rochie trebuie să facă parte neapărat din garderoba ta.

Rochii elegante stil prințesă

Rochiile stil prințesă sunt și ele piese pe care trebuie să le incluzi neapărat în garderoba ta. În funcție de materialul din care au fost confecționate pot să fie purtate la evenimentele speciale la care ești invitată, așa cum sunt nunțile, botezurile, petrecerile etc. Iar dacă sunt create din materiale fluide pot să fie îmbrăcate chiar și la petreceri de tip cocktail sau la cele organizate la piscină.

Rochii elegante asimetrice

Dacă ai o personalitate îndrăzneață și dorești să ieși în evidență prin intermediul unei rochii cu adevărat deosebite, atunci optează pentru un model asimetric. Este un tip de rochie care subliniază cel mai bine o personalitate îndrăzneață și sparge tiparele. În ceea ce privește silueta, este un tip de rochie care scoate în evidență picioarele și acoperă în cele mai multe cazuri chiar și coapsele proeminente. Totodată, este un model de rochie care nu se demodează și dacă vrei să atragi atenția atunci poți opta și pentru o culoare electrizantă.

Rochii de ocazie cu trenă

Fără nici o urmă de îndoială, rochiile cu trenă sunt cele mai spectaculoase deoarece reușesc întotdeauna să atragă admirația celor din jur. Rochiile cu trenă sunt disponibile într-o varietate de modele și culori, potrivindu-se cu orice preferințe.

Pe scurt, acestea sunt modelele care nu se vor demoda niciodată și vei putea să fii o prezență impecabilă la orice eveniment la care participi.

Previous post Copilul meu e mereu obosit – de ce sa mergi la oftalmolog?
Next post Cu ajutorul colantarii auto te poti face cunsocut mai usor