Am nevoie de bani urgent. Ce pot face în această situație?

Sunt situații în viața oricărui om când problemele financiare apar pe neașteptate. Pentru a le depăși, omul are nevoie de un suport care să le ofere garanția unui împrumut rapid și fără prea mult efort. O soluție rapidă este împrumutul de la o casa de amanet.

Împrumut la câteva click-uri distanță

Casele de amanet moderne s-au adaptat cerințelor pieței, astfel că oferă și servicii online, fiind un avantaj pentru clienți din perspectiva comodității. Practic, din confortul de acasă, orice persoană care are nevoie de o anumită sumă de bani își poate amaneta bijuteriile din aur.

Tot ce trebuie să facă este să intre pe platforma agenției de amanet care oferă acest tip de serviciu, să completeze formularul cu detalii despre bijuteriile pe care vrea să le amaneteze și să solicite expedierea coletului.

După ce bijuteriile ajung la casa de amanet respectivă, ele sunt supuse evaluării, ulterior solicitantul primind pe e-mail oferta finală. Astfel, într-un mod cât se poate de confortabil, mai ales în perioada pandemiei, când este recomandat să fie cât mai limitată interacțiunea fizică, această soluție este una cât se poate de utilă.

Agenția TEZAUR dispune de un serviciu online de creditare care permite prin intermediul platformei virtuale, gestionarea mai ușoară a împrumutului, clienții putând să-și prelungească, din cont contractele, să achite datoria sau să solicite o refinanțare.

Împrumut rapid fără multe documente

Pe lângă serviciile online de amanet, casele tradiționale rămân în continuare o alternativă foarte bună pentru un împrumut rapid. Spre deosebire de instituțiile bancare și nebancare ce acordă credite, casele de amanet nu necesită un dosar stufos cu acte. Pentru că solicitantul garantează împrumutul cu un lucru de valoare (bijuterii din aur, electronice, ceasuri etc) poate pleca rapid acasă cu banii de care are  nevoie, iar returnarea acestuia se face în condițiile agreate cu reprezentanții casei de amanet.

Practic, doar cu cartea de identitate și cu un bun de valoare, oricine obține banii de care are nevoie în doar câteva minute. În plus, casele de amanet cu experiență pe piață solicită un comision lunar convenabil și un preț foarte bun, în urma evaluării produselor.

Este important de știut că bunurile sunt păstrate în condiții sigure la amanet, astfel că oamenii pot sta liniștiți din acest punct de vedere. În plus, reprezentanții amanetului oferă consultanță, fiind mereu dispuși să-i ajute pe clienți cu toate informațiile de care au nevoie.

În concluzie, o casă de amanet poate fi o variantă accesibilă, rapidă și sigură de a face rost de bani, atunci când situația o impune. Împrumutul se obține în câteva minute, fără acte, fiind nevoie doar de cartea de identitate și de un bun de valoare, cu care solicitantul să garanteze.

De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta Previous post De ce ar trebui sa alegi o trupa cover pentru nunta ta?
Next post Beneficiile achizitionarii unui tractor agricol second hand