Apartamente de vanzare Aviatiei

Evolutia pietei de imobiliare in privinta cererii de apartamente de lux de vanzare este intr-o crestere semnificativa in Romania, de aceea compania imobiliara ANG Luxury Properties s-a focusat pe satisfacerea segmentului de cumparatori de proprietati de lux in zona de nord a Bucurestiului.

Pe langa o pozitionare foarte buna, apropiata de puncte de maxim interes, spatii generoase si finisaje de lux, clientii isi mai doresc ca noua locuinta sa fie si “smart”, adica sa le permita controlul confortului de la distanta.

Dintre cartierele de maxim interes in zona de nord a capitalei, este cartierul Aviatiei.

In nordul Bucurestiului, cartierul Aviatiei se afla in imediata apropiere de urmatoarele puncte: Parcul Herastrau, aeroportul Baneasa, Aviatiei, Hotel Ramada; in proximitate se afla si principalele hub-uri comerciale si de birouri ale Bucurestiului: Baneasa Shopping City, sediile mai multor companii de renume, ambasade, restaurante renumite, scoli si gradinite private, locuri de joaca.

ANG Luxury Properties iti pune la dispozitie cele mai bune oferte de vanzare Aviatiei Bucuresti. Gasesti nenumarate oferte de apartamente de lux, situate in complexuri rezidentiale noi, exclusiviste, ansambluri rezidentiale cu circuit inchis si dotari premium pentru locatari: parcari subterane, terase si gradini pentru folosinta exclusiva, piatete si spatii verzi amenajate.

Vezi gasi in portofoliul nostru apartamente de lux de vanzare Aviatiei care au toate caracteristicile necesare pentru acel Acasa ce iti ofera intimitate, sentimentul de relaxare, confort, si rafinamentul unei locuite de top: finisaje exceptionale, compartimentari eficiente, aerisite, dotari smart.

Fie ca alegi sa faci o selectie de apartamente de vanzare zona Aviatiei, fie ca ne vizitezi la sediul ANG Luxury Properties din One Herastrau Plaza, Strada Zagazului nr. 21 pentru sedinte de consultanta, fie ne contactati telefonic sau prin email, consilierii nostri imobiliari te vor ajuta cu dedicatie sa gasesti oferta care corespunde perfect cerintelor tale.

Previous post Siguranțe automate de la Divers Market, pentru mai multă protecție
Next post Valoarea facturii la energia electrică poate fi redusă cu ajutorul energiei solare