Cauciucuri de iarnă la prețuri mici – La ce trebuie să mă uit ca să fie de calitate?

De caracteristicile, dar mai ales de gradul de uzură ale anvelopelor depinde de multe ori fiabilitatea deplasării mașinii dumneavoastră, motiv pentru care este imperios necesar să fiți atent la câteva detalii înainte de a vă echipa mașina cu anvelope.

În primul rând, trebuie să alegeți cauciucuri care corespund din punctul de vedere al dimensiunilor.

Nimic mai simplu, cumparati de la Vadrexim cauciucuri iarna potrivite ca măsuri și în funcție de buget și, dacă acestea sunt noi, cu siguranță veți primi un certificat de garanție, deci nu recomandăm anvelope second hand. Trebuie să le examinați și dumneavoastră.

Puteți afla dimensiunile celor pe care le aveți deja pe mașină fie din specificațiile tehnice, din cartea mașinii, fie direct de pe anvelope, dacă acestea nu au un grad mare de uzură. Căutați cauciucuri de iarnă la prețuri mici, dar și de calitate?

Întrebați, în primul rând, sau chiar observați locul în care au fost depozitate, în soare puternic, expuse condițiilor meteo, într-o zonă acoperită sau nu. Întrebați anul de fabricație, observați chiar dumneavoastră dacă prezintă zgârieturi, gradul de uzură, în general, și starea benzii de rulare la cauciucuri, dacă au fost reșapate sau vulcanizate. De regulă, cele deja vulcanizate nu mai intră în stocul de revânzări, dar e bine să fiți atent la orice element de calitate.

Nu întotdeauna ceea ce este scump este și de calitate, și de aceea este potrivit să nu faceți rabat de atențe atunci când vine vorba despre cauciucurile de iarnă pe care le montați pe autoturism.


În general în actele mașinii sunt trecute, de obicei, două dimensiuni de anvelope, ce pot echipa mașina. În țara noastră, pentru Dacia Logan, șoferii echipează aceste mașini cu cauciucuri iarnă 185 65 r15. Aceste anvelope înguste fac deplasarea mai ușoară pe carosabilul acoperit de zapadă.

De calitatea caucucurilor depinde eficiența frânării pe un carosabil umed, cu mâzgă sau cu gheață și/ sau poleu, iar de gradul de eficiență depinde siguranța dumneavoastră și a familiei dumneavoastră atunci când vă aflați în trafic.

Pentru a alege cauciucuri de iarnă cât mai bine și pentru a face o alegere a acestora cât mai bună poți citi aici mai multe lucruri care pot fi importante pentru tine.

Previous post <strong>Modul in care tarotul iti poate imbunatati sanatatea mentala</strong>
Next post <a></a>Cât de important este designul interior într-un restaurant și cum poate influența clienții