Ce înseamnă parallax scrolling?

Parallax scrolling este un tip de web design în care diferite elemente ale unui site web se mișcă la viteze diferite. Pe măsură ce un utilizator navighează prin site-uri web paralax, imaginile vor pluti deasupra altor imagini în mai multe straturi. Site-urile de defilare Parallax au multe utilizări diferite pentru a crea o varietate de efecte captivante care au potențialul de a menține spectatorii pe site-ul dvs. pentru o mulțime de timp.

Site-urile web Parallax creează un apel instantaneu: se deosebesc de alte site-uri web și implică mai multe simțuri simultan. Elementele slabe de interblocare din site-urile cu stil de paralaxă curg în mod natural în sus și în jos pe pagină. Acestea oferă o îmbunătățire a experienței utilizatorului, nevăzută încă de la începuturile revoluției Web 2.0. Nu numai că un vizualizator poate derula în sus și în jos pe site-urile de paralax, dar cu gesturi de mouse sau gesturi intuitive de mână pe dispozitivele cu ecran tactil, permițând o gamă completă de direcții în a doua și chiar a treia dimensiune.

Frumusețea este în detalii

Aceste site-uri au potențialul de a fi uimitoare și aduc un plus excelent oricărui site web. Site-urile Parallax pot fi folosite și ca pagină de start pentru afacerea dvs. dacă doriți să vă prezentați viziunea chiar de la început; acesta este un mod bun de a introduce imediat vizitatorilor conceptele dvs. Site-urile web Parallax conectate de pe un site web general și utilizate ca pagini promoționale pentru produse sau servicii sunt o modalitate excelentă de a implementa acest design.

Aceste site-uri oferă utilizatorului mult mai multă libertate de explorare. Permit gesturile mouse-ului cu o combinație de clicuri ale mouse-ului pentru a naviga la zona principală a site-ului. Acest tip de interacțiune cu utilizatorul poate fi utilizat pe site-uri web paralax pentru a crea iluzia de mișcare și dinamică, care va menține un utilizator implicat și potențial interesat de produsele sau serviciile dvs.

Site-urile cu design parallax pot fi construite într-un mod care să ofere utilizatorului o poveste interactivă. Dacă conținutul dvs. este de natură creativă, atunci acest lucru vă va oferi un motiv perfect pentru a alege site-uri web parallax pentru următorul dvs. proiect!

Site-urile de tip parallax pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea mai multe straturi într-un site web, care pot fi apoi dezvăluite după cum este necesar pentru a spune povestea unică pe care doriți să o vadă spectatorii dvs. Vor oferi privitorului o experiență elegantă pe care nu o vor uita.

Dacă îți dorești un astfel de website, cei de la sicmedia.ro, o agenție axată în principal pe publicitatea online,  creare site weboptimizare  SEO și găzduire îți pot crea website-ul perfect pentru afacerea ta.

Previous post Cel mai simplu mod prin care îți poți înființa o firmă
Next post Sfaturi de călătorie în Germania pentru seniori