Ce îți oferă cursurile IT vs. un mentorat în programare? Alege informat!

Programarea a devenit un domeniu pentru care din ce în ce mai mulți români încep să-și manifeste interesul, astfel că și oferta de cursuri IT a devenit extrem de variată și bogată. Existența diversității pe piață este de bun augur și crește nivelul de competitivitate, însă are și un efect negativ, căci ajunge să fie debusolantă pentru cei care sunt în căutarea metodei ideale de a învăța programare.

Înscrierea la cursuri IT clasice îți oferă oportunitatea de a intra în contact cu domeniul, însă nu-ți oferă și garanția obținerii unui job ca programator.

Petru Trîmbițaș, fondatorul WellCode, a introdus un concept nou pe piața de cursuri de programare din România. Acesta a fondat un mentorat, bazat pe o filosofie de învățare unică în țara noastră. Mentoratul a fost fondat de Trîmbițaș în urma experienței sale acumulate la Facebook și Google, în Statele Unite ale Americii, și se bazează pe conceptul american.

Cursuri IT vs. mentorat WellCode?

Programul de mentorat dezvoltat de Petru Trîmbițaș reprezintă un sistem inovator de învățare. Înainte de toate, vei ajunge să înveți să înveți. Încă de la prima interacțiune cu mentorii, vei avea ocazia de a observa trei diferențe majore față de clasicele cursuri IT:

  • dezvoltare multidisciplinară, atât profesional, cât și personal;
  • crearea portofoliului de proiecte;
  • vei beneficia de ghidare și sprijin până la obținerea primului internship sau a primului job.

O carieră solidă este fondată pe o bază solidă, iar o bază profesională solidă este imposibilă fără o viață personală stabilă. Astfel, pe parcursul mentoratului, vei beneficia de ghidaj din partea choach-ilor cu experiență, care te vor ajuta să-ți setezi un mindset pozitiv, să înveți să îți gestionezi emoțiile și gândurile negative. De asemenea, aceștia te vor ajuta să înțelegi ce impact major poate avea asupra evoluției tale profesionale o igienă a somnului precară, o alimentație nesănătoasă și lipsa activității fizice.

Din punct de vedere profesional, încă de la prima logare pe platformă, mentorii îți vor asigura sprijinul de care ai nevoie pentru a găsi soluția cea mai bună la problemele întâlnite. Cu toate că vei putea învăța și rezolva probleme independent de evoluția celorlalți elevi, nu vei fi niciodată singur. Mentorii îți vor fi alături pas cu pas și te vor ajuta să înveți să scrii cod curat și corect încă de la prima logare.

După parcurgerea integrală a problemelor de pe platformă, mentorii te vor ajuta să îți creezi propria aplicație sau propriul portofoliu de proiecte, pentru a avea ce să prezinți la interviurile de angajare. Totodată, aceștia te vor ajuta să îți dezvolți și abilitățile soft skills care să facă diferența între tine și ceilalți candidați în fața angajatorului. Astfel, vei beneficia de ghidare pentru parcurgerea tuturor etapelor unui interviu de angajare și mentorii îți vor fi alături până la obținerea primului tău internship sau a primului tău job ca programator.

Intră și consultă oferta completă a mentoratului și testează modulul de cursuri IT online gratuite, integrate în platformă. Convinge-te care este diferența între programul dezvoltat de Petru Trîmbițaș și clasicele cursuri de programare existente pe piață. Nu lăsa șansa unei cariere libere, care să-ți ofere siguranță financiară și timp! Programează chiar acum o ședință de consultanță cu mentorii! Viitorul e la un click distanță!

cursuri it
Previous post Beneficiile epilarii cu laser pentru barbati
Next post Ce cumpără românii de Black Friday?