Cele mai importante premii în videochat câștigate de Charm Studio

Vă mai amintiți isteria iscată anul trecut în jurul unor reclame ce o aveau în prim plan pe Bianca Drăgușanu, care devenise imaginea unui studio de videochat? Ei bine, se pare că frumoasa blondă nu și-a ales colaborarea întâmplător, ci s-a asigurat că își pune imaginea la bătaie doar pentru cei mai buni din domeniu. Recent, studioul reprezentat de Bianca Drăgușanu a fost declarat cel mai bun studio de videochat din lume, în cadrul unui eveniment internațional, organizat în București, Capitala europeană a industriei de divertisment pentru adulți.

Cel mai bun model de videochat din lume este model Charm

Cele mai călduroase zile din luna iunie au marcat și cel mai așteptat eveniment al anului în videochat. A cincea ediție Bucharest Summit a avut loc în perioada 28-30 iunie și a reunit peste 2.000 de participanți, din diferite zone ale industriei videochat: creatori de conținut, agenții de modele, site-uri de streaming, oameni de marketing sau servicii conexe. Timp de trei zile s-au susținut conferințe, seminarii, sesiuni de networking și workshop-uri, iar finalul summitului a fost marcat de o Gală de premiere a celor mai apreciate nume din industrie.

Cel mai bun model de videochat din lume a fost declarat un model Charm Studio, care avea deja în palmares o colecție impresioananta de trofee. Marea câștigătoare a serii a adunat cele mai multe voturi și la categoria Female Model of the Year, astfel că cele mai importante premii pe care le poate obține un model de videochat au fost adjudecate de Charm Studio.

Charm Studio, desemnat încă o dată cel mai bun studio din lume

Charm Studio a fost de departe cel mai premiat nume al serii, reușind să își adjudece atât titlul de “Cam Studio of the Year” cât și pe cel pentru “Most Professional Cam Studio”, demonstrând încă o dată faptul că performanța este întotdeauna răsplătită. Cei care fac parte din echipa Charm au un scop comun, acela de a forma modele de top, așa cum reiese și din deviza studioului: We Create Top Models. Iar modelele Charm Studio au și ele un obiectiv precis: milionul de dolari. La prima vedere poate părea imposibil, însă statisticile spun altceva. O treime dintre modelele Charm castiga deja peste 10.000$ in fiecare perioada, in timp ce elita a atins deja un milion de dolari.

Esti pregatita sa iti schimbi viata radical? Ia cea mai buna decizie din viata ta: 0784.70.70.80.

Previous post 3 sfaturi pentru a comanda online baloane pentru petrecerea ta
Next post Culorile modei în vara 2022