Cum alegi firma potrivită de Web design & Web development

Ești un tânăr antreprenor la început de drum și ai nevoie de un website performant care să-ți reprezinte cu succes compania în mediul online ? Ai descoperit un anumit produs de nișă sau te-ai gândit la un anumit serviciu care ar prinde la un anumit public, dar ai avea nevoie de un magazin e-commerce care să te ajute să vinzi? Ai încercat să te descurci singur sau ai apelat la un prieten care “se pricepe” dar rezultatul nu a fost cel la care te așteptai?

Dacă-ți dorești un site web performant și cu un design actual, noi credem că este ideal să ceri sfatul unei echipe de experti. Să-ți alegi compania de web design & development nu este un lucru simplu, în contexul actual. Sunt foarte multe companii pe piață care oferă astfel de servicii, iar dacă nu ai experiență în domeniu și nici recomandări din partea cuiva care a lucrat cu o anumită firmă de web design, probabil că ești debusolat.

Un lucru cert este că ar fi bine să lucrezi cu o echipă care să conceapă website-ul la nivel structural (wireframing), apoi să lucreze la partea vizuală folosind Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe XD sau Sketch Figma, pentru că apoi să treacă la faza de dezvoltare web/programare (Back-end și Front-end).

Back-End web development înseamnă partea din spate a unui website axată pe felul în care acesta functionează (conectarea la o baza de date, comunicarea cu serverul etc.), iar Front-End development înseamnă tot ceea ce se vede la un website (culori, aranjare continut etc.).

Pentru a dezvolta un site, ai nevoie de o echipă de designeri web și de programatori care să colaboreze bine pentru un proiect de succes.

Echipa TTT Labs este formată din tineri profesioniști și ambițioși care dezvoltă pagini web la standarde internaționale, utilizând cele mai bune practici. De la website-uri simple, de prezentare, până la platforme online complexe sau E-Commerce, încercăm să le oferim clienților nostri soluția potrivită pentru nevoile și bugetul fiecăruia.

Contactează-ne la telefon: +40761119030 sau pe e-mail: contact@tttlabs.ro dacă ai un proiect pe care vrei să-l discutăm. Îți vom răspunde prompt la toate întrebările și ne vom asigura la rândul nostru că am înțeles în detaliu de ce ai nevoie pentru ca proiectul tău să fie de succes.

Previous post Domeniile Sâmburești, pe prima poziție în topul celor mai vizibile branduri de vin pe Facebook în luna octombrie 2019
Next post Cum a ajuns o românca să fie cea mai bună jucătoare de fotbal tenis din lume. România are ca obiectiv cucerirea a 13 medalii de aur la Campionatul European