Cum alegi un ceas pentru copilul tău

Indiferent dacă este ziua lui de naștere, Crăciunul sau pur și simplu vrei să îi oferi un dar copilului tău, un ceas este mereu un cadou potrivit. Cu toate acestea, trebuie să știi că nu îți poți îndrepta atenția chiar către orice model, pentru că și cei mici au preferințele lor și ar fi bine să ții cont de ele. În caz contrar, cu siguranță darul tău nu va fi chiar cel mai popular. Prin urmare, am decis să te ajutăm puțin cu câteva indicații referitor la criteriile de care să ții cont când cauți ceasuri pentru copilul tău și vrei să-i faci o surpriză plăcută.

Cât mai colorate și cu funcții diverse

Pe ceasuri-shop.ro găsești multe modele de ceasuri pentru copii de unde poți să îl alegi pe cel care ți se pare mai potrivit. Ceea ce este clar, copiii adoră ceasurile cât mai colorate, de preferat și cu ceva personaje de supereroi sau personaje de desene animate, și cât mai multe funcții.

Ține cont de sex, vârstă și… mobilitate

Un alt criteriu, foarte important când alegi ceasul pentru un copil, se referă la datele lui. Astfel, este băiat sau fată, câți ani are, dacă este o fire activă sau dimpotrivă. Cu siguranță nu îi poți oferi unei fete de 12 ani un ceas cu Minnie Mouse, nu? Ai înțeles perfect cum stau lucrurile!

Modelul potrivit

În foarte rare cazurile copiilor le plac ceasurile ”pentru oameni mari”. Pentru a fi pe placul lor, ceasurile trebuie să fie cât mai interesante, adică foarte colorate, dar și în forme neobișnuite, cum ar fi animale, mașini, sau chiar personajele preferate. Cu siguranță dacă îți îndrepți atenția către un astfel de model, ai reușit să găsești ceva pe placul lui și va fi mai mult decât încântat să îl poarte.

Ușor de purtat

Trebuie să recunoști, este destul de dificil să îl convingi pe un copil să poarte un ceas. Acesta trebuie să fie cât mai confortabil, să nu îl jeneze în vreun fel. Mâna lui este mult mai fragilă decât a unui adult, așa că evită modelele de ceasuri grele și îndreaptă-ți atenția către cele din materiale textile, plastic sau chiar piele.

Cât mai multe funcții

Cei mici sunt pur și simplu fascinați de tehnologie, așa că nu dai greș cu un ceas cu multe funcții. Dar atenție, trebuie să iei în calcul și faptul că nu au răbdarea noastră, a adulților. Prin urmare, lor le-ar fi pe plac un ceas care să îi facă să se simtă cu adevărat speciali, cum ar fi un model care în afară de oră poate fi folosit pentru a primi apeluri de la tine, au funcție de lanternă sau laser. De departe, cele mai populare modele sunt smartwatch-urile, iar aici este chiar mult de discutat.

Rezistență ridicată

Copiii sunt mereu în mișcare, rare sunt clipele când sunt liniștiți. De aceea, optează și pentru un model de ceas rezistent, pentru că sigur cel mic nu va fi chiar atât de atent cu el. Un ceas compact, realizat dintr-un plastic rezistent, și de preferabil, care se comportă bine și la umezeală este cel pe care vrei să i-l oferi.

Previous post Ce este educația financiară și de ce este utilă?
Next post Cele mai importante motive pentru care sa te muti in Germania