Experiență deosebită de Black Friday la Domeniile Panciu Winery & Resort

De Black Friday, Domeniile Panciu Winery & Resort oferă o experiență deosebită cu degustare de vin și pensiune completă.

Situată pe treptele piemonteze ale Subcarpaților de Curbură, localitatea Tifești se găsește în mijlocul viilor din nordul județului Vrancea care formează podgoria Panciu. Scăldat în apele Putnei la vest și de cele ale Susitei la est, Dealul Sârbilor e un paradis al viței de vie, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri albe din estul Europei.Din 2009, Domeniile Panciu sunt inima și sufletul vinurilor provenite din cele peste 120 hectare de viță de vie situate în această zonă.

Te invităm să petreci un sejur de neuitat alături de noi la Domeniile Panciu Winery & Resort. Te așteaptă o experință unică într-o locație de poveste în care vei degusta vinuri de calitate alături de bucate alese. Pentru că ne place ceea ce facem, vrem să împărtășim cu tine din experiența noastră de vinificator. Dupa un masterclass susținut de un oenolog, vei fi provocat să îți creezi propriul cupaj de vinuri pe care îl vom îmbutelia și eticheta personalizat, iar sticla de vin creată va rămâne la tine. Pentru ca experința să fie completă, te mai poți relaxa plimbându-te cu bicicleta sau folosind terenul de tenis din incinta locației.

Pachetul include:

  • cazare cameră dublă pentru 2 persoane (baie proprie, Wi-Fi gratuit, aer condiționat, TV cu ecran plat);
  • închiriere biciclete;
  • teren de tenis;
  • pensiune completă.

*Copii cu vârsta de pănă la 7 ani beneficiază de cazare inclusă.*Copii cu vârsta de peste 7 ani: cu pat suplimentar + mic dejun 95 lei pe noapte sau mic dejun (fără pat suplimentar) 25 lei pe noapte.*Animalele de companie nu sunt acceptate.

Locație:

Sârbi, Com. Tifești, Jud. Vrancea

*Transportul nu este inclus.

Regulamentul campaniei AICI.

Previous post Primarul sectorului 4, Daniel Băluță a devenit viral pe Facebook
Next post Care este secretul succesului vinurilor Domeniile Panciu. Scurt istoric și distincții internaționale