Îți planifici următoarea vacanță? Iată 5 MOTIVE pentru care să NU EXCLUZI FRANȚA de pe listă

Franța este una dintre cele mai populare țări când vine vorba de turism. Aerul romantic, gastronomia, arhitectura sunt doar câteva aspecte care merită luate în calcul când te gândești să vizitezi această țară. Există multe aspecte care fac Franța să fie specială. 

Documentează-te, caută cazare și găsește cele mai eficiente metode de transport. Dacă nu ești adeptul avionului, o firmă de transport de persoane în Franța, precum Tabitatour.ro este o alternativă potrivită. 

TOP 5 motive pentru care Franța este alegerea potrivită

  1. Parisul este intitulat orașul luminilor

Capitala Franței este o atracție uriașă pentru vizitatorii străini, anual este vizitat de peste 30 de milioane de turiști. Dar care sunt aspectele care o fac atât de populară? 

  • Imaginea romantică a orașului: se știe că Parisul este considerat orașul iubirii. Eleganța limbii franceze este de fapt cea care contribuie la romantismul și atracția ei. Franța de secole este construită pe muzică, poezie, artă și cultură care au fost inspirate din romantism;
  • Arhitectura uimitoare: arhitectura din Paris nu este ceva ce treci ușor cu vederea. Arcul de Triumf, Basilica Sacre COeur, Catedrala Notre-Dame, Turnul Eiffel sunt doar câteva bijuterii arhitecturale care fac parte din frumusețea pariziană;
  • Muzeul Luvru: este cel mai cunoscut muzeu de artă și istorie din Franța, dar și unul dintre cele mai importante muzee din lume;
  • Celebrul Turn Eiffel: Parisul poate fi văzut și în mod panoramic, urcând pe emblema Franței, Turnul Eiffel. În total sunt 1664 de scări de urcat, dar există și posibilitatea cu liftul;
  • Simpla plăcere de a sta la terasa unei cafenele. În plus, cafeaua și croissantul din Franța nu sunt egalate de niciun alt deliciu. 
  1. Castelele

Dacă vrei să călătorești într-o parte mai liniștită a Franței, notează pe listă locațiile unde sunt castelele franceze. De la faimosul Palat de la Versailles până la Château du Clos Lucé, ai putea petrece o întreagă vacanță explorând castelele din Franța  și chiar să stai într-unul dacă dorești.

  1. Disneyland

Mulți cred că Disneyland există doar în America. Dar Disneyland Paris atrage mulțimi din întreaga lume încă din 1992. În prezent, este atracția turistică numărul unu în Franța și Europa, mai faimoasă chiar și decât Turnul Eiffel și Luvru. Potrivit raportului lor anual, 14,8 milioane de persoane au vizitat Disney Paris în 2015.

  1. Gastronomia și vinul

Francezii au o finețe aparte când vine vorba de gastronomie. Pâinea, croissanturile, brânza, prăjiturile, șampania, cafelele și nu în ultimul rând, vinul sunt delicii de neegalat. O masă franceză adecvată  este completă doar dacă include câteva pahare de vin, iar gama vastă de vinuri produse în țară este un alt obiectiv turistic. În fiecare an, aproximativ 24 de milioane de turiști străini vizitează Bordeaux, Burgundia și celelalte regiuni viticole ale Franței. 

  1. Satele franceze

Parisul este atracția principală a Franței și este un oraș frumos, dar unele dintre cele mai uimitoare părți ale Franței se află în mediul rural: câmpuri vaste de lavandă și floarea soarelui, sate medievale, podgorii, castele. Dacă vrei să călătorești într-o parte mai liniștită a Franței, există o multitudine de sate franceze care merită vizitate. 

Evident, Franța are mult mai multe de oferit. Există o mulțime de motive pentru a vizita Franța, dar este important de planificat aceste aspecte înainte de a porni la drum. Pe lângă obiectivele turistice renumite, sunt o multitudine de locații care merită vizitate. 

Sursă foto: Freepik.com

Previous post AllmaDesign – Agentia Web Design care Transforma Ideile in Realitate
Next post Marketing online – cheia către succesul afacerii tale