La Events Garden by Nabucco din Ploieşti nunta ta este pe mâini bune

Locaţia unei nunţi contează mai mult decât ai putea crede, întrucât aceasta este în fond un soi de carte de vizită a viitorilor miri. Prin urmare, dacă şi tu eşti pe punctul de a începe una dintre cele mai frumoase călătorii în doi şi eşti în căutarea unui salon de nunţi în Ploieşti, alături de care să ai automat garanţia unei nunţi perfecte, avem noi soluţia – Events Garden by Nabucco – o locaţie de vis, gata oricând să te însoţească şi să facă parte din cel mai important şi semnificativ eveniment din viaţa ta, de care să-ţi aminteşti cu drag mult timp de acum înainte.

Alege Events Garden pentru o locaţie plină de farmec şi culoare

Situată strategic, într-un cadru natural privilegiat, la doar 10 minute de centrul oraşului Ploieşti şi la 50 de minute de Bucureşti, Events Garden este o locaţie exclusivistă, definită prin bun gust, rafinament şi eleganţă, care îţi oferă acces la o gamă completă de servicii profesionale şi te invită într-un decor sofisticat şi o atmosferă distinsă, totul pentru ca nunta ta să fie aşa cum ai visat dintotdeauna.

Servicii complete pentru nunta ta, de calitate premium

Din moment ce alegi Events Garden, ştii că nunta ta este pe mâini bune. Aici te aşteaptă o echipă de profesionişti dedicaţi şi implicaţi, care au în spate experienţa organizării a sute de evenimente memorabile, derulate cu succes, şi care sunt focusaţi în permanenţă să transpună orice dorinţă în realitate şi să contribuie la realizarea unui eveniment desăvârşit, aşa cum meriţi. De la planificare şi până la organizarea şi execuţia propriu-zisă, aceştia vor avea grijă să nu piardă din vedere niciun detaliu, asigurându-ţi profesionalism, promptitudine şi transparenţă la superlativ.

De asemenea, află că această locaţie îţi pune la dispoziţie şi cadrul de poveste pe care îl cauţi pentru cea mai importantă zi din viaţa ta, prin intermediul celor două saloane de nunţi din Ploieşti pe care le găzduieşte, complet dotate şi modernizate, după cum urmează: salon Harmony (un salon cu iz franţuzesc, unde stilul, cromatica, armonia şi graţia îşi dau întâlnire), respectiv salon Euphoria (un colţ magic cu elemente naturale spectaculoase, care inspiră ideea de verde şi sărbătoare şi care cucereşte prin finisaje preţioase şi detalii fine gata să facă diferenţa). Acestea se remarcă printr-o suprafaţă de 430 metri pătraţi şi o capacitate de 250 locuri/salon, ceea ce înseamnă că atât tu, cât şi invitaţii tăi vă veţi bucura de confort, spaţiu şi siguranţă pe deplin, astfel încât să vă distraţi în voie şi cu stil până în zori.

Mai mult, întrucât deviza acestei locaţii este Creating the bestDayEver, Events Garden îţi pune la dispoziţie şi o serie de servicii integrate la cerere, precum show de artificii, maşină de fum pentru dansul mirilor, candy bar, fruit bar sau lemonade bar, mărturii, invitaţii printate sau aranjamente florale, dar nu numai, totul pentru o experienţă pozitivă completă, de-a dreptul remarcabilă şi notabilă.

Surprinde-ţi invitaţii cu meniuri personalizate

Din moment ce alegi acest salon de nunţi din Ploieşti, nu numai că vei reuşi să îţi impresionezi invitaţii prin frumuseţea locaţiei în sine, ci vei reuşi să cucereşti şi papilele gustative ale acestora, indiferent de preferinţe şi capricii. Events Garden by Nabucco a adus laolaltă cei mai pricepuţi şi pasionaţi bucătari la ora actuală, care te vor ajuta să pui pe masa oaspeţilor numeroase preparate irezistibile, atent alese şi servite, care vor rămâne în amintirea şi poftele acestora pentru mult timp. Totodată, aici ai şansa de a opta şi pentru meniuri personalizate, special concepute pentru evenimentul tău, prin care vei reuşi să-ţi pui amprenta personală şi să te bucuri de o nuntă pe măsura aşteptărilor tale, din toate punctele de vedere.

Dă startul pregătirilor pentru cel mai frumos eveniment din viaţa ta alături de salonul de nunţi din Ploieşti Events Garden by Nabucco.

Previous post Vino să vezi prima parodie românească despre daci și romani , “Secretul lui Zorillo” 22 aprilie – lansare națională
Next post iXpr îți scrie de ce storytelling este un instrument de leadership?