Recomandarea noastră: Lector univ. Dr. Alice Piperea – Doctor în Farmacie, Farmacist primar

Lector univ. Dr. Farmacist Primar Alice Piperea, este fostă olimpică națională la Chimie și absolventă şef de promoţie a Facultăţii de Farmacie UMF Carol Davila din Bucureşti cu media 10.00, fiind Farmacist Primar în Laborator Farmaceutic şi Doctor în Știinţe Farmaceutice.

Are experienţă atât în farmacia de circuit deschis, cât şi în industria farmaceutică, laboratorul de analize toxicologice şi nu în ultimul rând, în mediul universitar.

A publicat 19 cărți didactico-științifice, dintre care 16 în calitate de unic autor și 3 în calitate de autor principal și 29 articole științifice, dintre care 26 în reviste BDI și 3 în reviste cotate ISI, în domeniile Toxciologie și Chimie a Medicamentului.

În prezent este Lector universitar la Facultatea de Farmacie din cadru Universității Titu Maiorescu, disciplina Toxicologie și colaborează cu mai multe companii și asociații în calitate de lector, autor, creator de conținut, speaker, blogger și specialist în domeniul farmaceutic și academic, precum și specialist în online marketing, graphic design și social media. Susține periodic un curs creditat cu 8 EFC de către Colegiul Farmaciștilor, destinat Farmaciștilor și altor specialiști din domeniul Medico-Farmaceutic, intitulat “Actualități cu privire la substanțele dopante utilizate în dopajul sportiv și suplimentele alimentare indicate sportivilor”.

Pe website-ul personal care are ca scop scop informarea publicului larg, dar și a specialiștilor din domeniul medico-farmaceutic în ceea ce priveşte numeroasele aspecte ale domeniului farmaceutic, publică permanent articole documentate științific și prezentate artistic din domeniu Health&Beauty. Anumite articole de pe acest website sunt adresate strict specialiștilor și sunt în limbaj de specialitate. Prin intermediul acestui website promovează, deasemenea, produse, servicii și persoane de calitate din domeniul Chimie, Medico-Farmaceutic și domenii conexe.

Oferă meditații la Chimie Organică pentru BAC, respectiv admitere la Facultățile de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie.

Mai multe detalii despre ea puteti afla accesând link-urile CV, Pagina profesională de Facebook, Despre ea, Interviu La Gazette Medicale, Interviu Pharma Pro, Apariții în media, Hamangiu – cărți, Articole – Medijobs, Asociația Succes, Cărți Amfetamine, Carte medicamente potență masculină.

Previous post NEW EDU, O INSTITUȚIE DE EDUCAȚIE IT ȘI INOVAȚIE CARE NU ESTE AFECTATĂ DE CRIZA COVID-19. Cum au reușit?
Next post Lunch Box – Din pasiune pentru mâncarea bine gătită!