Soluții financiare rapide și sigure în perioade de criză!

Pentru că trăim într-o eră în care jobul poate deveni instabil, costurile traiului pentru viața de zi cu zi sunt din ce în ce mai ridicate, iar necesitatea existenței unei rezerve de bani este absolut obligatorie, amanetul auto GoKredit este soluția perfectă pentru multe dintre problemele financiare.

Amanetul auto GoKredit are avantajul de a fi situat într-o zonă centrală, accesibilă foarte ușor. Cei de acolo analizează fiecare solicitare venită din partea dvs., astfel încât, atunci când veți ajunge, întregul proces să se desfășoare foarte rapid, beneficiind totodată de o transparență totală. Amanetul oferă până la 75% din valoarea totală a mașinii, iar banii sunt primiți pe loc. Acest lucru face amanetul locul cel mai sigur și rapid în care puteți primii banii, prin faptul că veniți cu mașina și plecați cu banii fix în aceeași zi. Mașina este lăsată acolo și este dusă într-o parcare păzită fizic și video non-stop.
Este foarte simplu să obțineți banii, nu aveți nevoie decât de buletin (carte de identitate a proprietarului), cartea de identitate a autoturismului, talonul și cheile mașinii. Aceasta poate fi opțiunea ideală de obținere a unui venit și datorită faptului că sunt din ce în ce mai mulți români care aleg să se deplaseze și cu alte mijloace de transport în afară de mașina personală.

Un studiu realizat de Forbes la începutul anului 2020 arată că în București sunt 1,4 milioane de autoturisme înmatriculate la 1,8 milioane de locuitori, număr la care infrastructura rutieră din București face față foarte greu în momentul de față. Trendul în alte țări din Europa, precum Germania, este în prezent de a folosi mijloace alternative de transport. Același studiu, menționează și că nivelul particulelor în suspensie din aer este dublu faţă de cel maxim recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Așadar, oricând simțiți nevoia de o schimbare și de un împrumut pe un termen de 30 de zile, un amanet auto poate fi o opțiune viabilă.

De asemenea, dacă ați venit, ați lăsat mașina, ați obținut creditul dorit și considerați că nu mai aveți nevoie în continuare de aceasta, dorind să îi găsiți potențiali cumpărători, amanetul auto oferă posibilitatea de a vinde mașina.

Tendința din contextul social actual este aceea de a scăpa de mașină, prin vinderea acesteia, ori prin amanetarea sa. De la începutul acestui an, unele state au înregistrat scăderi cu până la 40% privind piața auto, în comparație ce aceeași perioadă a anului trecut.

În concluzie, amanet auto GoKredit poate fi locul despre care trebuie să știți că oferă soluții financiare rapide și sigure, cu o transparență totală a contractului, soluții care pot fi oricând la îndemâna oricui.

Previous post Cum să îți alegi echipamentul de fotbal?
Next post Ai un iPhone 11 Pro? Iată TOP 4 lucruri pe care să le faci ca să te bucuri de el cât mai mult timp!