Strategii câștigătoare la pariuri

Atunci când vorbim de pariuri, automat vorbim de câștig, însă nu toți cei care pariază câștigă. Diferența între câștig si pierdere o face de cele mai multe ori strategia de pariere. Fie că vorbim de analiza meciului, de experiența pariorului sau de cunoștințele sale sportive, totul se rezumă la strategie. O să îți prezint mai jos câteva strategii care cu siguranță vor face diferența următoarea dată când vei paria dacă le vei aplica corect.

Strategia Martingale

Prima strategie este și cea mai cunoscută, de altfel. Este vorba despre strategia Martingale, utilizata de tipserii profesionisti de pe 10pariuri. Această strategie este una simplă dar de efect. Tot ce trebuie să faci este să dublezi miza în cazul în care ai un pariu pierdut. În acest fel vei reuși să recuperezi ceea ce ai pierdut și să și faci profit în același timp. Condiția de bază este să ai o cotă de peste 2. Un aspect important este acela că trebuie să dispui de o bancă consistentă atunci când aplici această metodă deoarece după 5-6 pierderi succesive vei ajunge la mize foarte mari.

Strategia Easy Money

A doua strategie pe care ți-o prezint este strategia Easy Money. Această strategie presupune stabilirea unui target zilnic și parierea pe cote mici. Ce vei câștiga pe bilete vei paria pe celelalte folosind acest cote mici și foarte mici tipice pentru ponturi pariuri Spania. Pentru a avea succes este indicat să pariezi doar pe echipele pe care le cunoști foarte bine și nu pe tot ce prinzi. De asemenea, trebuie să îți stabilești un target pe o perioadă anume, iar când ajungi la acel target să o iei de la capăt, deoarece un pariu pierdut înseamnă pierderea a tot ce ai strâns până la acel moment cu această strategie.

Strategia șirului lui Fibanacci este foarte eficientă dacă este folosită atent. Este o strategie progresivă și implică o formulă creată de un matematician celebru. Atunci când avem o pierdere, miza următorului pariu va fi constituită din suma ultimelor două mize. În momentul în care câștigi, vei reveni la suma inițială. Este indicat să folosești cote de minim 3 atunci când folosești această metodă pentru a avea un profit destul de bun.

Sistemul 1-3-2-6 este un sistem pe care nu mulți pariori îl știu, dar care îți poate aduce profituri remarcabile. Această metodă presupune că poți câștiga 4 pariuri consecutive. Tot ce trebuie să faci este să pariezi o unitate pe prima miză, 3 unități pe a doua miză, 2 pe a treia și 6 unități pe ultima. Dacă vei câștiga 4 pariuri la rând vei obține un profit între 1 și 6 unități.

Recomandăm Baumbet Pariuri Sportive Online

Previous post Aviptadil – un posibil remediu în COVID-19
Next post Bonusul Unibet la pariuri