Tips&tricks: de ce să alegi Palatul Noblesse pentru conferințe de top?

Într-un secol în care socializarea dintre partenerii de afaceri este extrem de importantă pentru stabilirea unor legături bazate pe încredere și respect, cei care se ocupă de organizarea conferințelor trebuie să fie foarte atenți la locația pe care o aleg, astfel încât să ofere participanților o experiență plăcută din toate punctele de vedere.

Palatul Noblesse este unab dintre alegerile de top pentru evenimente corporate, iar în rândurile de mai jos sunt prezentate principalele motive pentru care organizatorii o pot lua în considerare ori de câte ori își propun să impresioneze!

Clădirea, între istorie și modern, atrage prin modul în care arată

Potrivit documentelor oficiale, palatul a fost construit la sfârșitul secolului al XIX-lea, fiind astăzi unul dintre cele mai interesante imobile din capitală României. Păzit de coloane decorate spectaculos  într-un stil unic și de o frumusețe ce nu poate fi contestată, palatul este o destinație exclusivistă, de top, în care cei ce pășesc se simt cu adevărat importanți încă din primele secunde. Imobilul are încăperi înalte, cu tavane frumoase și ferestre minunate, generoase, prin care lumina caldă a Bucureștiului pătrunde în fiecare zi, conturând aici o atmosfera de vis!

Palatul Noblesse este o locație centrală

Palatul Noblesse se află într-una dintre cele mai frumoase zone din București, în imediată vecinătate a Pieței Universitățîi. Este vorba despre un loc foarte ușor de găsit, accesibil cu toate tipurile de mijloace de transport, începând de la mașinile personale și până la mijloacele de transport în comun.

Edificiul este o alegere excelență pentru conferințe corporate

Cu o capacitate maximă de 100 de persoane, atunci când acestea sunt așezate la masă sau de 300 de persoane în cazul evenimentelor de tip cocktail, clădirea este excelență pentru conferințele corporate, în cadrul cărora oamenii de afaceri se pot pune la curent cu ultimele noutăți din domeniul în care activează și în cadrul cărora se pot întâlni cu partenerii lor sau cu potențiali clienți. În sezonul cald, grădina de vara este ideală pentru discuțîi plăcute, în aer liber, fiind în permanentă bine îngrijită și decorată cu bun gust!

Se află aproape de cele mai importante instituțîi din București

Un alt motiv pentru care minunatul Palat Noblesse este o alegere excelență pentru evenimente de tip corporate este acela că imobilul se află în imediată proximitate a celor mai importante instituțîi din capitală, dar și foarte aproape de cele mai mari corporații din București. Mai mult, cei care după conferințe își doresc să continue ieșirea într-un cadru minunat se pot bucură de magia Centrului Vechi.

Event manager-ul stă la dispoziția tuturor clienților!

Pentru că fiecare eveniment să fie unul reușit din toate punctele de vedere, event managerul se ocupă de toate detaliile necesare. Este suficient că persoanele care vor să organizeze o conferință sau un alt tip de eveniment să ia legătură cu persoană responsabilă în acest sens și să îi transmită cerințele, împreună cu numărul de invitați!

Atmosfera, arhitectură, istoria și povestea clădirii în care se află astăzi unul dintre cele mai importante palate din Capitală sunt principalele aspecte care transformă Noblesse în alegerea excelență pentru cele mai reușite evenimente!

Previous post Tips&tricks: care sunt avantajele de care te bucuri când folosești o tablă magnetică la birou în timpul ședințelor?
Next post Tulburarea bipolara – ce este si cum se poate trata?