Un avocat Ploesti bun care sa ne ajute in momentele grele

Ne confruntam de-a lungul vietii cu numeroase probleme si situatii dificile, peste care poate ca nu putem trece singuri sau chiar alaturi de cei dragi ci sunt mai degraba momente in care este nevoie de interventia cuiva cu experienta, obiectiv chiar iar acolo unde este cazul, care sa detina autoritatea necesara prin care sa obtinem ceva anume. Este vorba aici despre un avocat.

Prin definitie, un avocat reprezinta o persoana licentiata in stiinte juridice ce poate indeplini functii traditionale pentru cele de a consilia, asista, reprezenta si mai ales a apara alte persoane, numite clienti ai acestuia, in fata instantelor de judecata, prin pledoarie si prin  protejarea intereselor, drepturilor si libertatilor acestora.

Lasand la o parte perioada din care un avocat absolveste facultatea de drept si pana in care ajunge sa profeseze, acesta poate fi independent sau poate face parte din cadrul unui birou de avocatura. Cu toate acestea, cel mai important este ca un avocat sa fie inscris intr-un barou judecatoresc, calitate fara de care functia sa in fara unei instante de judecata nu poate fi recunoscuta.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, ne dorim ca atunci cand ne confruntam cu probleme de natura lagala, juridica, si avem nevoie de serviciile unui avocat, sa alegem unul cat mai bun dar in acelasi timp accesibil. Putem alege pentru asta un cabinet avocat Ploiesti. Aici, serviciile oferite sunt profesionale iar onoraliile, stabilite in functie de dificultatea cazului insa in limite morale. Exista pentru asta diverse legi ce au fost create de-a lungul anilor, ca si alte profesii, avocatura fiind o ocupatie aproape la fel de veche ca si legile in sine.

Dreptul ca un total, include mai multe categorii si ramuri, precum Dreptul Civil, Dreptul Familiei, Dreptul Muncii sau Dreptul Comercial, printre multe altele. Astfel, un avocat se poate specializa intr-unul dintre acestea sau in mai multe, prin urmarea de cursuri de profesionale si studii universitare si post-universitare. In acest fel, poate aborda si mai multi clieni si-si poate oferi serviciile acestora.

Cabinetul de avocat Ploiesti Ana Anabel Anton ofera servicii de avocatura in domenile de Drept Civil, al Muncii, Familiei, Penal, Comercial si al Proprietatii Intelectuale. De la un domeniu la altul, serviciile se pot aplica atat persoanelor fizice, celor juridice sau ambelor categorii.

Cele mai multe servicii sunt acoperite de Dreptul Civil si cel al Familiei, unde sunt incadrate persoane de toate varstele, de la copii pana la batrani precum si diverse actiuni precum divort, succesiune, punere in plasament, plata daune morale sau materiale, partajare, adoptii si multe altele. Printre cele mai complexe cazuri se numara divorturile, acolo unde sotii au impreuna buniri materiale, depozite financiare, proprietati si copii, unde partajarile, tutela si domiciliul trebuie stabilite si pentru care se pot realiza contestatii, fapt ce ar face ca un proces sa dureze foarte mult si sa devina foarte complex dar si costisitor.

Cele mai multe informatii despre serviciile prestate si onorariile percepute se pot afla intrand in cojntact direct cu avocatul.

Previous post Conferințele AntrepreMAME – Ediția I – EVELE învață din greșeli
Next post Curs de copywriting, creativitate și content writing pentru companii cu Corina Ștefan