5 tendințe de modă pentru sezonul de primăvară-vară 2023


Cu toate că ne aflăm încă în sezonul rece, designerii de modă lucrează deja la colecțiile pentru sezonul de primăvară-vară 2023. În acest articol, vom discuta despre cinci tendințe majore care vor fi la modă în sezonul de primăvară-vară 2023.

  1. Culoarea roz Rozul va fi o culoare populară în sezonul de primăvară-vară 2023. Tonurile de roz pastelat, precum piersică sau lavandă, vor fi la modă, dar și tonurile de roz mai puternice, precum fuchsia sau roz aprins. Această culoare poate fi purtată ca piesă de bază a ținutei sau ca un accent pentru a adăuga o notă de culoare la ținuta ta.
  2. Imprimeurile florale Imprimeurile florale nu vor dispărea niciodată din moda de primăvară-vară. În sezonul de primăvară-vară 2023, acestea vor fi la modă mai mult ca niciodată. Imprimeurile florale pot fi purtate pe bluze, rochii sau pantaloni și vor adăuga un aer primăvăratic și romantic la ținuta ta.
  3. Pantalonii largi În sezonul de primăvară-vară 2023, pantalonii largi vor fi la modă. Aceștia pot fi purtați în combinație cu o bluză lejeră sau o cămașă din bumbac pentru a obține un look comod și stilat. În funcție de materialul ales, pantalonii largi pot fi purtați atât la ocazii formale, cât și informale.
  4. Bluze cu umerii goi Bluzele cu umerii goi vor fi la modă și în sezonul de primăvară-vară 2023. Acestea pot fi purtate în combinație cu o fustă lejeră sau cu o pereche de pantaloni scurți. Această piesă vestimentară poate fi purtată și la ocazii speciale, precum nunți sau petreceri de vară.
  5. Rochiile maxi Rochiile maxi vor fi la modă și în sezonul de primăvară-vară 2023. Acestea sunt potrivite pentru o gamă largă de ocazii, de la plimbări în parc, până la evenimente formale. Rochiile maxi pot fi purtate cu o pereche de sandale cu toc sau cu o pereche de pantofi sport pentru un look mai casual.

Sezonul de primăvară-vară 2023 aduce cu sine câteva tendințe majore în moda. Culoarea roz, imprimeurile florale, pantalonii largi, bluzele cu umerii goi și rochiile maxi vor fi la modă în acest sezon. Este important să fii atent la aceste tendințe și să le integrezi în stilul personal pentru a fi în tendințe în acest sezon.

Previous post Tendințele pieței pentru următorii 5 ani și cum să te adaptezi la schimbările din industrie
Next post Cum să îți construiești un stil personal unic