Încrederea clienților și-a spus cuvântul. Cosmin Răileanu, printre cei 7 finaliști la Gala Antreprenorilor EY

Vindem-ieftin.ro este expresia celei mai puternice revoluții în domeniul comerțului cu materiale de construcții din ultimii 100 de ani. Inovația lui Cosmin Răileanu în afacerea de vânzare de materiale de construcții este scurtarea lanțului de distribuție. Compania elimină costurile mari de logistică, face direct legătura dintre fabrică și clientul final, fără ca produsele să mai treacă prin depozitele unui magazin de bricolaj. Este o modificare radicală a modelului de business consacrat, care în engleză se numește disruption. În plus, a creat și prima franciză din domeniul materialelor de construcții menită să atragă cei mai buni vânzători pe care să-i transforme în antreprenori.

Cosmin Răileanu, între cei 7 finaliști la Gala Antreprenorilor EY

Cosmin Răileanu, fondatorul Casei de Comenzi Vindem-ieftin.ro a adus în prim-plan un concept revoluționar, Depozit Virtual, care a ajuns în atenția campionatului de antreprenoriat EY. Modelul de business este inedit și reușește să mute cu succes comerțul clasic cu stocuri și logistică în mediul online. Este singura franciză în una dintre cele mai importante industrii ce oferă șansa vânzătorilor remarcabili să-și dezvolte o carieră antreprenorială susținuți de brandul creat în 9 ani de activitate

Orice persoană cu spirit antreprenorial și talent în vânzări poate deveni partener și își poate stabili singur marjele comerciale având doar un computer și un telefon. Ideea a avut un răspuns puternic și de la 10 astfel de unități plănuite pentru 2022, au fost activate 30. În următorii 5 ani, Cosmin Răileanu are în plan să activeze încă 200 de astfel de unități.

Clienții, piatra de temelie a succesului Vindem-ieftin.ro

Încrederea celor peste 75 000 de clienți ne-a propulsat în finala acestei competiții foarte importante. Mulțumim fiecărui client care a avut încredere în modelul nostru de business și promitem să fim din ce în ce mai buni.

Un titlu râvnit de multe companii

Peste 200 de companii s-au înscris la Entrepreneur of The Year, iar 57 de dintre acestea au fost nominalizate. Nume importante și afaceri mari s-au regăsit printre nominalizări:

  • Daniel Crăciun – Lensa
  • Victor Căpitanu & Andrei Diaconescu – One United Properties
  • Dorin Boerescu – 2Performant
  • Horia Cardoș – Agroland
  • Iulian Nedea, Segiu Bazaciuc, Radu Vilău – Simtel
  • Mihai Pohonțu – Amber – căștigătorul titlului Entrepreneur of the Year

Antreprenorul anului EY a fost desemnat pe 16 martie 2023

Nominalizarea lui Cosmin Răileanu și faptul că s-a clasat printre cei 7 finaliști în această competiție prestigioasă, confirmă încă o dată curajul lui de a face business în mod diferit și inovativ. Fiecare provocare este transformată într-o super oportunitate.

„De foarte multe ori, prietenii, colegii, partenerii din business mi-au spus că sunt… nebun, că mă duc pe drumuri nebatatorite risipind energie multă, când aș putea să fac ce fac și alții și să trăiesc relaxat și confortabil. Eu chiar cred că a face business înseamnă și a inova, a aborda lucrurile diferit, a inspira. Asta cred că se gândesc și oamenii cu greutate în business-ul din România care m-au nominalizat pentru titlul de pentru titlul de antreprenorul anului la EY. Câștigătorul va fi anunțat în martie și va reprezenta România în finala mondială din iunie. Mi-ar plăcea să fiu eu acela? Da, foarte mult. Dar, și dacă acest drum se oprește aici, rămân la fel de încântat. Am primit, deja, dovada, că munca mea de fiecare zi nu trece neobservată – clienții sunt mulțumiți, colegii evoluează constant, iar colegii din mediul de business se uită cu tot mai multă atenție la noi”, scrie Cosmin Răileanu într-o postare pe Facebook.

Gala Antreprenorilor EY

EY Entrepreneur Of The Year este o competiție care se organizează de 36 de ani în 60 de țări. Antreprenorii sunt promovați la scară națională și internațională și conectați la o comunitate globală de lideri de business. Ediția de anul acesta și-a propus să aducă în prim-plan antreprenorii care creează valoare pe termen lung pentru clienți, angajați sau societate în ansamblul ei și care au rezistat pandemiei și văd o oportunitate în adversitate.

Depozit Virtual, inovație la superlativ

Depozit Virtual este conceptul pe care l-am lansat în urmă cu 1 an și înlocuiește cu succes clasicul depozit de materiale de construcții. Este o afacere la cheie destinată freelancerilor pasionați de vânzări și antreprenoriat și singura franciză de materiale de construcții din România. Cu alte cuvinte, aceștia pot vinde materiale de construcții de oriunde ar fi și o treime din adaos rămâne la ei. Investiția inițială într-un depozit clasic se încadrează între 50 000 si 200 000 de euro. Depozitul Virtual elimină din start spațiul, angajații, stocurile și cheltuielile logistice.

1 milion de euro economisit pentru clienții noștri

Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro a reușit să câștige încrederea și simpatia clienților din întreaga țară. Avem peste 70.000 de clienți fericiți și peste 300 de furnizori prompți și excepționali. În 2022 am economisit peste 1 milion de euro pentru clienții noștri raportat la  prețurile din comerțul clasic cu depozite și hipermarketuri. Vindem-ieftin.ro se apropie cu pași repezi de o cifră de afaceri de 15 milioane de euro.

Previous post <a></a>5  motive să alegi un sistem de încălzire în pardoseală în locul caloriferelor clasice
Next post In functie de ce factori ne alegem sursa de caldura?