Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet: Eficienta si Confort in Dezinfectarea Piscinelor

Fiecare proprietar de piscina stie cat de important este sa mentina apa curata si sigura pentru inot. De-a lungul anilor, numeroase tehnologii si metode de dezinfectare au fost dezvoltate pentru a face acest lucru mai usor si mai eficient. Un produs care a atras atentia recent in lumea ingrijirii piscinelor este Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet sistem electroliza piscina 50gr ionizare. Acest sistem inovator utilizeaza doua metode puternice de dezinfectare, transformand piscina dvs. intr-un mediu sigur si placut pentru inot. Vom explora in profunzime beneficiile si caracteristicile acestui sistem si cum va poate facilita intretinerea piscinei.

Sistemul Bionet isi propune sa ofere o solutie completa si avansata pentru dezinfectarea piscinelor. Acest lucru este realizat prin combinarea a doua metode de dezinfectare de incredere: electroliza cu sarea si ionizarea cu cupru si argint.

Prin electroliza cu sare, sistemul Bionet produce automat un puternic agent dezinfectant cunoscut sub numele de hipoclorit de sodiu din apa cu o concentratie minima de sare de peste 3 grame pe litru. Acest proces asigura o dezinfectare eficienta si continua a apei din piscina, eliminand astfel necesitatea adaugarii frecvente de clor sau alte substante chimice.

In plus fata de electroliza, ionizarea cu cupru si argint asigura un nivel suplimentar de dezinfectare in piscina. Cuprul si argintul sunt cunoscute pentru proprietatile lor bactericide si fungicide, contribuind la mentinerea apei piscinei la standarde ridicate de igiena. Aceasta combinatie a celor doua tehnologii asigura o dezinfectare eficienta si completa a apei din piscina.

Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet vine cu o serie de beneficii notabile care il fac o alegere atractiva pentru cei care doresc o piscina curata si sigura:

1. Eficienta Dubla

Prin combinarea electrolizei cu sarea si ionizarea cu cupru si argint, Bionet ofera o eficienta dubla in dezinfectarea apei din piscina. Fiecare metoda se completeaza reciproc, asigurand o protectie mai puternica impotriva bacteriilor, algelor si microorganismelor.

2. Usurinta in Utilizare

Sistemul Bionet elimina practic nevoia de a adauga clor sau alte dezinfectante chimice. Acest lucru face intretinerea piscinei mai usoara si mai convenabila, evitand riscul de supradozare sau dezechilibru chimic.

3. Apa Curata si Placuta

Prin eliminarea clorului si a altor substante chimice cu efect floculant si algicid, apa din piscina devine mai clara si mai placuta la atingere. De asemenea, sistemul Bionet elimina mirosurile neplacute asociate cu tratamentele chimice traditionale.

4. Mentenanta Usoara

Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet are o mentenanta minima. Nu este nevoie de adaos regulat de clor, iar cerintele de intretinere sunt reduse, ceea ce face ca experienta dvs. cu piscina sa fie mai relaxanta.

5. Protectie Impotriva Iritatiilor

Acest sistem previne iritatiile de piele, ochi, nas si gat, oferind un mediu mai prietenos pentru inotatori. De asemenea, favorizeaza bronzarea si ofera un confort sporit in piscina.

Caracteristici si Module Optionale

Sistemul Bionet se remarca si prin caracteristicile si modulele optionale pe care le ofera:

Gestionarea Concentratiei de Sare

Sistemul Bionet functioneaza intr-un interval larg de concentratii de sare, de la 3 grame pana la 100 grame de sare la un litru de apa. Acest lucru ofera flexibilitate in gestionarea concentratiei de sare din piscina dvs.

Cu 5 moduri de filtrare disponibile, inclusiv moduri manual, automat, inteligent, smart si prioritate la incalzire, aveti control total asupra functionarii piscinei dvs.

Control Avansat

Sistemul Bionet poate controla 7 echipamente, incluzand perioada de filtrare, echipamentul de incalzire, iluminatul piscinei si alte 4 echipamente aditionale prin intermediul a 4 relee. Acest nivel de control va permite sa personalizati experienta dvs. de inot.

Optimizare a Productiei de Clor

Prin utilizarea kit-urilor optionale pentru Clor Liber sau redox (rX/ORP), sistemul poate ajusta productia de clor in functie de nevoile reale ale piscinei, reducand astfel consumul de sare.

Controlul pH-ului

Optional, sistemul poate controla nivelul pH-ului apei din piscina, asigurand ca acesta ramane in parametrii ideali pentru confortul inotatorilor.

Monitorizarea Salinitatii

Cu ajutorul kit-ului optional de conductibilitate, puteti monitoriza si doza concentratia de sare pentru a mentine apa din piscina la parametrii ideali.

Control la Distanta

Sistemul poate fi controlat de la distanta prin intermediul kit-ului de retea cu fir sau wireless sau prin MODBUS, oferindu-va acces la functii de control de oriunde va aflati.

Afisaj pe Ecran HDMI

Cu modulul HDMI optional, puteti afisa valorile si parametrii apei din piscina pe un ecran HDMI, facilitand monitorizarea in timp real a calitatii apei.

Mobilitate

Daca accesul in caminul tehnic al piscinei este dificil, kit-ul de relocare a ecranului ofera posibilitatea de a reloca ecranul sistemului intr-un loc mai accesibil, la o distanta de pana la 10 metri.

Un aspect semnificativ al Sistemului de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet este experienta sa confortabila pentru utilizatori. Acest sistem este proiectat sa ofere beneficii pe termen lung, iar utilizarea sa este extrem de intuitiva. Prin eliminarea nevoii de a manipula si adauga cantitati mari de substante chimice, proprietarii de piscine pot bucura de mai mult timp petrecut in apa si mai putin timp investit in intretinerea acesteia.

Pe langa usurinta de utilizare, sistemul Bionet contribuie la reducerea cheltuielilor pe termen lung. Nu mai trebuie sa cumparati cantitati semnificative de clor sau alte produse chimice de dezinfectare. Aceasta inseamna ca investitia initiala in sistem se poate recupera in timp prin economisirea pe care o aduce pe termen lung.

Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet este o solutie avansata pentru dezinfectarea piscinelor, oferind beneficii semnificative, cum ar fi eficienta dubla, usurinta in utilizare si mentenanta redusa. Cu caracteristicile si modulele optionale disponibile, puteti personaliza sistemul pentru a se potrivi nevoilor specifice ale piscinei dvs. Daca doriti sa va bucurati de o piscina curata, sigura si usor de intretinut, Sistemul de Electroliza cu Ionizare Cu/Ag Bionet poate fi o alegere excelenta pentru dvs.

Previous post Saci rezistenti buni la toate!
Next post Tipuri de hernie de disc si optiuni de tratament fara operatie