Tendințele de machiaj și coafură pentru sezonul de toamnă/iarnă 2023

În lumea modei, tendințele se schimbă mereu și acest lucru se aplică și pentru machiaj și coafură. În acest articol, vom explora cele mai importante tendințe de machiaj și coafură pentru sezonul de toamnă/iarnă 2023.

Machiaj:

  1. Machiajul natural: În sezonul de toamnă/iarnă 2023, machiajul natural va fi în trend. În loc să folosească multe produse cosmetice și să se concentreze pe conturarea feței, femeile se vor concentra pe hidratarea și curățarea pielii. În acest fel, se va crea un aspect natural și radiant.
  2. Glossy lips: Buzele lucioase și strălucitoare vor fi la modă în sezonul de toamnă/iarnă 2023. Pentru a obține acest aspect, femeile vor folosi un balsam hidratant, urmat de un gloss strălucitor.
  3. Eyeliner bold: Linia de eyeliner îndrăzneață va fi la modă în acest sezon. Se poate utiliza un creion kohl negru sau un eyeliner lichid pentru a crea un aspect dramatic.
  4. Culori intense: Culoarea va fi prezentă în sezonul de toamnă/iarnă 2023, iar femeile vor îndrăzni să folosească culori intense și vibrante. Culorile de bază vor fi roșu, mov și albastru.

Coafură:

  1. Coafuri cu bucle: În sezonul de toamnă/iarnă 2023, buclele vor fi la modă. Coafurile cu bucle vor fi mai naturale și mai relaxate, cu bucle mai largi și cu mai puțină fixativ.
  2. Părul desfăcut: Părul desfăcut și lăsat în voia sa va fi popular în acest sezon. Femeile vor opta pentru un păr cu textură, un aspect mai natural și cu mai puțin fixativ.
  3. Cocuri: Cocurile se vor întoarce în sezonul de toamnă/iarnă 2023. Vor fi cocuri în stilul anilor ’60, cu o textură și un aspect modern.
  4. Accesorii de păr: Accesoriile de păr vor fi la modă în acest sezon. Femeile vor purta bentite, panglici și mănunchiuri de flori pentru a-și accesoriza coafura.
Previous post Cele mai interesante noutăți din lumea modei: colaborări, colecții speciale, trend-uri noi
Next post Cele mai bune sfaturi pentru a găsi cele mai bune reduceri de modă și a economisi bani