Un flux de lucru automatizat – prietenul cel mai bun al companiei tale

Transformarea digitală nu este un subiect nou, dar este unul important. International Data Corporation prezice că investițiile în transformarea digitală vor ajunge la 6,8 trilioane de dolari la nivel global până în 2023, pe măsură ce întreprinderile și guvernele se vor adapta la modelele de lucru la distanță și hibride. Având în vedere că aceste noi modele de lucru devin elemente permanente, iar piețele cer productivitate și eficiență sporite, fluxurile de lucru digitale sunt o parte esențială pentru a rămâne o companie agilă și competitivă.

Cum te ajută un flux de lucru automatizat?

Un flux de lucru digital și automatizat permite echipelor să digitizeze pașii unui proces dintr-o companie și să standardizeze fazele. Acest sistem permite afișarea informații în timp real, promovând comunicarea între membrii echipei și departamente și stocând date pentru rapoarte sau audituri viitoare. De asemenea, un astfel de flux este folosit si în automatizarea unor procese repetitive și recurente.

Implementarea fluxurilor de lucru automatizate este o strategie de bază pentru transformarea digitală a oricărei companii. La fel ca un flux de lucru obișnuit, fluxurile de lucru digitale pot implica mai multe persoane, echipe și sarcini. Ele pot fi simple sau complexe. Cu toate acestea, se vizează procese repetabile care se întâmplă în mod regulat.

Digitalizare și automatizare 100% românești

Iflows este o companie ce oferă clienților săi una dintre cele mai performante platforme pentru digitalizarea și automatizarea fluxurilor de lucru din România. Ceea ce ne face atât de potriviți este numărul de clienți cu care lucrăm constant, cărora le ascultăm cu atenție feedback-ul și ținem cont de el în versiunile ulterioare ale platformei. Credem puternic în ideea că digitalizarea fluxului de lucru dintr-o companie este unul dintre factorii cei mai importanți în eficientizarea afacerii, de aceea susținem Digitalizarea IMM-urilor prin PNRR 2023, unde reprezentăm unii dintre cei mai importanți colaboratori.

Cum vă ajută iflows?

Pentru a demonstra necesitatea unei platforme digitale pentru fluxul de lucru, vă propun să luăm exemplul unei companii care produce mobilă. Aici este necesară o cunoaștere a stocurilor de marfă în mod constant, a pierderilor materiei prime, precum și a duratei fiecărui proces de fabricație. Fiecare astfel de proces are o echipă responsabilă, care este formată din oameni diverși care întâmpină diverse situații în timpul lucrului sau în viața personală. În lipsa unui sistem digital pentru eficientizarea fluxului de lucru, gestionarea unei astfel de companii, cu toate problemele care apar la fiecare pas al producției este una copleșitoare.

Dacă, în schimb, toate aceste date ar fi compilate în platforma iflows, responsabilii pentru fiecare echipă, precum și board-ul de conducere ar putea fi la curent în orice moment cu toate detaliile legate de procesele de producție, stocuri și situații neprevăzute, la câteva click-uri distanță. Ar putea ști, de exemplu, stocul de marfă din depozite, precum și ce facturi trebuie plătite sau încasate. Ar putea sista imediat comenzile în cazul în care fabrica producătoare ar întâmpina dificultăți pe o anumită linie de producție, sau ar putea oricând vedea în care proces există cea mai mare rată de eroare, rezolvând cauza acesteia.

Acesta este avantajul iflows:

 • Accesibilă prin intermediul PNRR de fonduri nerambursabile pentru digitalizarea IMM-urilor
 • Platformă online, fără a fi nevoie de instalarea unui software complicat în computere
 • Interfață intuitivă și elegantă
 • Ușor de folosit
 • Funcționalitate rapidă și precisă
 • Acces la informații oricând, oriunde
 • Aplicabilitate în toate domeniile de activitate (producție, vânzări, servicii etc)
 • Reducerea pierderilor
 • Facturare inteligentă
 • Suport 24/7
 • Eficientizare a resurselor de timp și bani
 • Creșterea productivității și a profitabilității

Astăzi, digitalizarea nu mai reprezintă doar un trend ce trebuie urmat, ci mai degrabă o modalitate prin care companiile rămân relevante și se adaptează la nevoile unei lumi rapide.

Dacă aveți nevoie de orice informație suplimentară, nu ezitați să accesați:

Previous post <strong>Mediul antreprenorial își unește forțele pentru CONIL FEST, Festivalul Integrării</strong>
Next post <strong>Ce trebuie să știi despre țigla metalică?</strong>