Ce trebuie să știi despre țigla metalică?

Cu siguranță acoperișurile de țiglă metalică sunt unele dintre cele mai apreciate tipuri de    acoperișuri, la care apelează o bună parte dintre proprietarii actualii de imobile. Costurile avantajoase, modelele variate, montajul ușor și rapid și durata de viață îndelungată, cântăresc foarte mult în decizia de cumpărare. Cum în clipa de față oferta magazinelor de materiale de construcții, include numeroase variante și tipuri de produse, ne-am gândit să venim mai jos cu câteva informații de bază despre ce trebuie să știi despre țigla metalică și de ce să o alegi pentru acoperișul casei tale?

Ce este țigla metalică?

Țigla metalică este un tip de învelitoare pentru acoperișuri confecționată din tablă de diferite mărimi, grosime, forme de finisare și ondulare. Datorită caracteristicilor specifice, culorilor variate, rezistenței la intemperii, faptului că nu încarcă structură de rezistență și duratei de viață estimată undeva între 30 și 50 ani, ea se află în clipa de față pe primul loc în topul achizitiilor de materiale de construcție pentru acoperișuri.

Țigla metalică este un tip de produs disponibil în numeroase variante, simplă sau acoperită cu rocă naturală, cu numeroase avantaje, ce poate fi utilizată pentru orice tip de construcție, oricare ar fi stilul, designul, particularitățile arhitecturale și bugetul aflat la dispoziție.

Ce trebuie să știi dacă vrei să realizezi un acoperiș cu învelitoare din țiglă metalică?

Pentru a obține acoperișul perfect, oricare ar fi tipul de țiglă metalică pe care îl alegi, este bine să ții seama de:

1. Calitatea produsului ales

Chiar dacă un produs mai ieftin poate fi atrăgători, pentru o lucrare cu durată de viață mai îndelungată, orientează-te spre produs de calitate, de categorie medie sau premium. În fond este vorba despre o lucrare de care îți dorești să te bucuri, în condiții optime, cât mai mult timp.

2. Suprafața acoperișului

Achiziția materialului necesar trebuie să fie făcută întotdeauna în funcție de tipul de acoperiș dorit și de dimensiunile acestuia. Dacă nu știi ce și cât să cumperi, este bine să ceri sfatul specialiștilor și chair să apelezi la un proiectant de acoperișuri, care să îți ofere,  cea mai bună soluție de acoperiș, materiale și proiect.

3. Accesorile necesare adaptate

Pentru un acoperiș ai nevoie atât de învelitoare, cât și de accesorii pentru acesta. Acestea pot fi coame, burlane, opritori de zăpadă, dolii, borduri, racorduri calcan etc. Este de preferat să fie alese unele care să se potrivească cât mai bine ca aspect și calitativ.

4. Durata de execuție a acoperișului

Pentru a se construi mai rapid este nevoie să alegi un tip de țiglă metalică care se livrează în folii de dimensiuni cât mai mari. Dacă mergi pe varianta de țiglă metalică cu rocă naturală, montajul va fi mai migălos și mai de durată.

5.   Aspecte estetice

Acoperișul ales trebuie să se potrivească cromatic și calitativ cu restul materialelor de construcție și finisajelor exterioare alese. Chiar dacă în clipa de față acest tip de produs poate fi personalizat  în mult mai multe nuanțe, alegerea trebuie să se adapteze și altor detalii, deja existente.

În concluzie, dacă îți dorești un acoperiș ușor, simplu de montat, rezistent la radiații ultraviolete și la intemperii, la un preț cât mai bun, mergi pe varianta unui acoperiș cu învelitoare din țiglă metalică de la Bauman Grup.

Previous post Un flux de lucru automatizat – prietenul cel mai bun al companiei tale
Next post <strong>Descopera cum web design-ul site-ului tau afecteaza experienta utilizatorului</strong>